Relatietherapie

Waarom Relatietherapie

Een partnerrelatie is bij uitstek de plek waar je je eigen thema’s tegenkomt. Verliefdheid heeft plaats gemaakt voor liefde. En dat is niet altijd eenvoudig. Want, hoe hou je de liefde levend? Het is een kunst en een kunde om je te blijven verbinden.

Soms is de liefde alleen niet genoeg om je te kunnen verbinden, ook als je dat wel graag zou willen. Het kan gebeuren dat je met je partner in een negatieve spiraal terecht komt. Dit uit zich bijvoorbeeld in sleur, terugkerende ruzies en minder intimiteit. Veel te vaak zit je beide in de vecht of –overlevingsstand.

De verantwoordelijkheid om het goed te hebben met elkaar raakt uit balans. Welke wederzijdse – vaak onbewuste – verwachtingen blokkeren jullie liefdesstroom?

Wanneer je je thema’s en dynamiek binnen je relatie weet thuis te brengen in je eigen geschiedenis zet je een helende stap in het herstel van je relatie. Daarnaast geeft dit zicht op praktische handelingen die wel verbinden en de liefdesstroom weer op gang brengt.

Relatietherapie is ook mogelijk voor individuele sessies om je eigen patroon en thema’s uit te werken. Hiervoor hoef je niet per se in een relatie te zitten.

Uiteraard is het van belang dat we elkaar eerst leren kennen en verdieping aanbrengen op de vraag, gewenste uitkomst en wat er voor nodig is om dat te bereiken.

Tijdens een kennismakingssessie krijg je/jullie direct een goede indruk wat voor effect een sessie heeft. Wanneer we besluiten door te gaan was dit de eerste sessie en zo niet dan is deze sessie kosteloos. 

Kosten relationship coaching

Stappen zetten in en naar verbinding vraagt moed en discipline om het echt anders te doen dan je gewend bent. Een passende steun in de rug geeft het vertrouwen om dit aan te gaan en voor elkaar te krijgen.

Dit doe ik door buiten de coachingsessies om continue beschikbaar te zijn voor urgente hulpvragen, inspiratie en reflectie. Ik streef ernaar om binnen een (werk)dag te reageren. Afhankelijk van de inhoud en je eigen voorkeur hebben we contact via mail, app of telefonisch.

Zo loop ik echt een periode met jou/jullie mee. Deze ongoing beschikbaarheid wordt niet in rekening gebracht. Sterker nog, een trajectprijs is goedkoper dan losse sessies zonder deze optie.

Prijs per stel:

€160,- per sessie (1,5 uur). 

Trajecten (met korting)

Inclusief tussentijdse beschikbaarheid via mail, app of telefoon voor urgente vragen, inspiratie en reflectie.

Sessies duren 1,5 uur. 

  • Periode van 3 maanden (5 sessies): €715,-
  • Periode van 6 maanden (8 sessies): €1115,-
  • Periode van 9 maanden (12 sessies): €1595,-

Prijs individueel:

€150,- per sessie (1,5 uur). 

Trajecten (met korting)

Inclusief tussentijdse beschikbaarheid via mail, app of telefoon voor urgente vragen, inspiratie en reflectie.

Sessies duren 1,5 uur.

  • Periode van 3 maanden (5 sessies): €625,-
  • Periode van 6 maanden (8 sessies): €945,-
  • Periode van 9 maanden (12 sessies): €1365,-

Een traject kan aangevuld worden met een familie-opstelling (€170,-). Groepsgrootte 8-10. 

We starten altijd met een vrijblijvende sessie (max. 2 uur) waarin we kennismaken en de juiste verdieping aanbrengen op je vraag, gewenste uitkomst en hoe daar te komen. Als we met elkaar doorgaan is dit de eerste sessie van het traject.