Wie is DOTS?

Over DOTS

DOTS is ontstaan vanuit de visie dat alle antwoorden, oplossingen en mogelijkheden in jezelf beschikbaar zijn. Mits je de route er naar toe kent en in staat bent om deze route volledig af te leggen.

DOTS staat in feite voor Connecting The Dots.

DOTS maakt duidelijk hoe je kwaliteiten en persoonlijkheid onlosmakelijk verbonden zijn aan je eigen geschiedenis. En ook hoe je valkuilen en verborgen potentieel daaraan te linken is.

Hiermee word je gewichtiger, veelzijdiger en autonomer.

Je vergroot je vermogen tot intimiteit, verbinding en ontspanning.

Steve Jobs zei het mooi in één van zijn meest iconische speeches: “You can not connect the dots looking forward. You can only connect them looking backwards”

Dat is precies wat bij DOTS Coaching en Training te halen valt.

Relatietherapie, leiderschapstraining en coaching in Tilburg | DOTS Coaching & Training

Erik van Gulik

Ik ben geboren op 28 mei 1979. Sinds 2016 ben ik getrouwd met Femke en we hebben 2 kinderen, Ava en Kaya.

Als kind was ik altijd al aan het observeren. Ik zocht naar de betekenis van woorden en beweging, om de ander beter te begrijpen. Met veel voldoening zet ik deze zoektocht al geruime tijd professioneel in.

Ik hou er van om erachter te komen waar jouw vraag daadwerkelijk over gaat en waar deze door ontstaan is. Dit doe ik door simpele maar doeltreffende vragen te stellen. Meestal zijn dit vragen die je jezelf nog niet eerder had gesteld, zodat je nieuwe dingen leert en je je vraag vanuit een ander perspectief kunt zien.

Ik vind dat ik mijn werk goed heb gedaan wanneer jij je vraag weet ‘thuis te brengen’ en zicht hebt gekregen hoe je jouw volgende stap kunt zetten in je ontwikkeling als leider of als partner.

Je treft in mij een coach die met je wil verbinden. Ik vind dat het ‘echt ergens over moet gaan’. En daarbinnen is er alle ruimte voor humor, steun en eerlijkheid.

Vanaf 2003 heb ik mijn eerste coach opleiding gevolgd, bij Phoenix Opleidingen in Utrecht. En ook tot op de dag van vandaag blijf ik mij ontwikkelen, bij voorkeur (maar niet alleen) bij dit zelfde instituut.